Mijanmar

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Mijanmar

Продаје се некретнина у Мјанмару

Мјанмар, раније познат као Бурма, држава је југоисточне Азије са више од 100 етничких група које граниче са Индијом, Бангладешом, Кином, Лаосом и Тајландом. Јангон је највећи град у држави, дом ужурбаних тржишта, бројних паркова и језера. Овде је висока златна пагода Схведагон у којој се налазе будистичке мошти које потичу из 6. века.

Наипиидав је главни град Бурме.

Током економског процвата Мјанмара, економске и политичке реформе председника Мјанмара Тхеин Сеина довеле су до опозива већине западних економских санкција. Дивљи оптимизам уложен је у потенцијал земље. Иангон Бусинесс Дистрицт, торањ Сакура, тражио је и добијао закупнине на нивоу оних на Менхетну, тржиште некретнина на продају у Мјанмару

Драстични пад просјечне најамнине канцеларија у Иангону, једнак око 25% -30% у посљедње двије године, може се приписати разним факторима, а не све који се могу приписати репресији војске против муслимана Рохингиа од Август-септембар прошле године, због чега је Мјанмар повратио део свог статуса међународне маргинализације.

Сада су цене некретнина за продају у Мјанмару пале за 35%.

Велики део процвата некретнина у периоду 2011-2014. Заснован је на предвиђањима великог прилива страних директних инвестиција и страних инвестиција, способних за плаћање великих најамнина за канцеларије и станове.

Mapa, kretanje cena i statistika
No real estate match the specified search parameters!
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB